3. slider_pisarovina
5. slider_pisarovina
previous arrow
next arrow
Obavijesti
Natasa LC

Održana početna konferencija projekta

U sklopu provedbe projekta „54+ za 29+- zajedno do posla!“, dana 09.09.2021.održana je u Društvenom domu Bukevje uvodna konferencija na kojoj je predstavljen projekt koji se financira iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Na predstavljanju su sudjelovali načelnik Općine Orle, članovi Općinskog vijeća, predstavnici DVD-a, predstavnici Udruga te ostali mještani. Nositelj projekta je Općina Orle, partneri su Udruga umirovljenika i starijih osobaOpćine Orle, Udruga mladih Općine Orle te Klub žena Orle. Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisan je 15. veljače 2021.godine. Potpisnici Ugovora su Općina Orle, Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Zagreb. Aktivnosti će se provoditi u razdoblju od dvije godine, a Općini Orle dodijeljeno je 1.630.945,59 kuna bespovratnih sredstava koja su osigurana iz Državnog proračuna Republike

Više o temi »
Obavijesti
admin

Dobrodošli na našu stranicu!

Poštovani posjetitelji internet stranica projekta „54 + za 29 + – zajedno do posla!“, na ovim ćete stranicama imati priliku saznati sve novosti vezane uz projekt. Od tijeka provedbe do uspješnosti samog projekta. Želja nam je ostvariti dobru suradnju sa svim zainteresiranim skupinama, mještanima i naravno sudionicima u projektu. Pokušat ćemo stoga biti ažurni u održavanju Internet stranice kako bi svi zainteresirani imali uvid u naše aktivnosti.

Više o temi »

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Za više informacija o EU fondovima posjetite web stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije strukturnifondovi.hr.

Sadržaj ove internet stranice isključiva je odgovornost Općine Orle.