3. slider_pisarovina
5. slider_pisarovina
previous arrow
next arrow

Besplatne edukativne radionice za dugotrajno nezaposlene osobe

Pozivamo sve nezaposlene osobe sa područja općine Orle na besplatne edukativne radionice koje ćeim pomoći da lakše pronađu posao, a provodi se u sklopu projekta „54+ za 29+ – zajedno do posla!“ koji je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda. Program radionica ima svrhu putem održavanja 12 radionica za osposobljavanje ranjivih skupina ohrabriti i osnažiti osobe koji su kontinuirano nezaposlene za stjecanje dodatnih vještina ikompetencija.Usvajanjem istih biti će konkurentniji na tržištu rada i tako lakše pronaći posao

Čitajte više

BESPLATNI LJETNI KAMP U VELEŠEVCU

Školski praznici traju još kratko te je sada idealno vrijeme da se zabaviš uz druženje s vršnjacima, sportske aktivnosti, zabavu i stjecanje novog iskustva prije školskih obaveza. Osigurali smo ti brojne besplatne animacijske aktivnosti, besplatan obrok, prijevoz i stručni nadzor. Ako imaš od 15 do 18 godina prijavi se na ljetni kamp koji će se održavati od 29.08. – 02.09.2022. god. Lokacija: dvorište Društvenog doma u Veleševcu. Za sudjelovanje na besplatnom kampu prijavite se putem:

Čitajte više
naslovna kamp

BESPLATNI LJETNI KAMP U VELEŠEVCU

Praznici su počeli i sada je idealno vrijeme da doživite drugačije ljetne praznike uz druženje s vršnjacima, sportske aktivnosti, zabavu i stjecanje novog iskustva. Osigurali smo ti brojne besplatne animacijske aktivnosti, besplatan obrok, prijevoz i stručni nadzor. Ako imaš od 15 do 18 godina prijavi se na ljetni kamp koji će se održavati od 04.07. – 08.07.2022. god. Lokacija: nogometno igralište iza Društvenog doma u Veleševcu. Za sudjelovanje na besplatnom kampu prijavite se putem: –

Čitajte više

Likovna radionica u sklopu provođenja projekta „54 + za 29 + – zajedno do posla!“

LIKOVNA RADIONICA 54 + SRIJEDA 15.06.2022. u 17 sati u Društvenom domu Bukevje. Stariji ste od 54 godine i oduvijek ste htjeli crtati ili slikati, ili se već amaterski bavite slikanjem? Izgradi svoj stil, inspiriraj se djelima velikih umjetnika i izrazi svoju umjetničku crtu! Opusti se u kreativnoj i ugodnoj atmosferi uz stručno vodstvo! Sav potreban materijal i oprema su osigurani. Prijavite se na radionicu putem: maila: josipa.lukac@opcina-orle.hr ili telefona: 091/6204-274. Veselimo se Vašem dolasku!

Čitajte više

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Za više informacija o EU fondovima posjetite web stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije strukturnifondovi.hr.

Sadržaj ove internet stranice isključiva je odgovornost Općine Orle.