Pozivamo mlade Općine Orle na nastavak besplatnih edukativnih radionica „Ja i moji talenti“ . Drugi set radionica održat će se 10. i 11. svibnja 2022. s početkom u 17:00 sati u Općini Orle.

Talent, što s njim?

Vjeruje se da svaka osoba posjeduje određene vještine i talent, a upravo to nas čini drukčijima od drugih. Talent je urođena kvaliteta unutar osobe koja joj omogućuje da puno lakše odradi radnju koja drugima često zna biti puno izazovnija. Talent je često skriven i sirov, što zahtijeva prepoznavanje u pravo vrijeme, kvalitetno vodstvo i usmjeravanje pojedinca u smjeru koji će mu omogućiti da usavrši vještine za koje talent već ima. Vještina izvedbe se može poboljšati tijekom vremena ako se ulaže napor u pravom smjeru, ali osnova je uvijek talent.

– Kako prepoznati talent?

– Kako usmjeriti vlastiti talent?

– Kako prepoznati zanimanje najbolje povezano s vlastitim talentima?

Ljudima se često događa da njihov talent ostaje neprepoznat zbog nedostatka odgovarajućeg vodstva, podrške i mogućnosti da se razvije.

Kroz šest radionica saznajte kako prepoznati talent, kako potaknuti kreativnost, kako razviti svoje talente te kako ih usmjeriti prema potencijalnom zanimanju.

Saznajte kako pronaći vlastiti talent na koji ste možda zaboravili i kako uživati u onome što volite raditi neovisno o mišljenju okoline.

VODITELJI RADIONICE

Mr. sc. Zrinski Pelajić je istaknuti međunarodni i hrvatski konzultant koji posjeduje dugogodišnje iskustvo rada u privatnom i javnom sektoru te sektoru pružanja poslovnih usluga i obrazovanja različitih ciljnih skupina. Radio je kao međunarodni konzultant za Svjetsku banku (World Bank), OECD, UNCTAD, USAID, GiZ, Catholic Relief Services, SEE Network te kao provoditelj brojnih EU projekata u RH i široj regiji.

Radio je kao vanjski savjetnik prvog hrvatskog „jednoroga“, tvrtke INFOBIP u fazi njezinog značajnog širenja i strateškog iskoraka na međunarodna tržišta i to u područjima upravljanja ljudskim resursima i strateškog planiranja. Dugogodišnji je predavač na RRiF-u Visokoj školi za financijski menadžment, gdje predaje tri kolegija i na učilištu ALGEBRA.

KONCEPT RADIONICA

U 1. i 2.  radionici teme su bile:

U 3. i 4. radionici teme će biti:

U 5. i 6. radionici teme će biti:

Za sudjelovanje na besplatnim edukativnim radionicama prijavite se putem:

– maila: josipa.lukac@opcina-orle.hr ili

– telefona: 091/6204-274.

Više informacija nalazi se na stranici www.zajednodoposla.com.hr.

Veselimo se Vašem dolasku!

Radionicu provodi Općina Orle u sklopu EU projekta „54+ za 29+ – zajedno do posla!“.                                                                                                                                            

Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.